Відпочинок в Трускавці

08 квітня 2019 р. 12:27 Відпочинок назад
Відпочинок з комфортом в Трускавці | senator-hotel.com.ua

Лікування в Трускавці

Відоме місто-курорт Трускавець, яке розташоване у передгір’ї Карпат, приваблює гостей не лише своїми мальовничими краєвидами, чистим повітрям, а й цілющими джерелами. Лікування у Трускавці давно стало кращою альтернативою більш вартісним закордонним поїздкам, які до того ж є не менш ефективними.

Відпочинок в Трускавці

Протягом багатьох десятиліть українці з різних куточків нашої держави та іноземні громадяни надають перевагу приємному відпочинку та результативному лікуванню, обираючи для цього санаторії Трускавця. Десятки готелів, пансіонатів та лікувальних закладів із високим рівнем сервісу дозволяють задовольнити найвибагливіші вимоги гостей.

Але не лише розвинута інфраструктура міста приваблює відпочиваючих, адже головне надбання Трускавця – його мінеральні води. Одна з них відома у всьому світі – вода «Нафтуся», купити яку в магазинах неможливо, адже вона доступна до дегустації лише на території міста.

Кожен гість, обираючи для себе відпочинок у Трускавці, може особисто відчути цілющий вплив на своє здоров’я кришталево чистого повітря та мінеральних вод. Сама матінка природа допомагає очистити організм та відновити роботу всіх систем, а позитивна атмосфера курорту сприяє релаксу та приємному проведенню дозвілля.

До послуг відпочиваючих та туристів на території міста відкриті двері багатьох закладів. Насамперед, це сучасні санаторії, ресторани та готелі, Трускавець приємно вражає гарними вишуканими інтер’єрами, чудовою національною та європейською кухнею та відповідальним люб’язним ставленням до кожного гостя.

Лікування в Трускавці для тіла і для душі

Наявність багатьох санаторіїв у курортному місті дозволить відпочиваючим обрати найоптимальніший варіант, з найкращим для себе співвідношенням якості та ціни, а також необхідним комплексом процедур. Особливої уваги заслуговує готель-ресторан «Сенатор», що знаходиться неподалік від мінерального джерела, пропонує клієнтам якісний сервіс, комфортні номери для відпочинку та доступні українські ціни.

Лікувальні процедури, які пропонуються в санаторіях Трускавця, - це зазвичай споживання цілющої корисної води та озокеритові обгортання, аплікації. В тандемі з «Нафтусею» це дає чудові результати, особливо для опорно-рухового апарату, печінки, нирок та ендокринної системи. Крім цього, у санаторіях пропонуються різноманітні фізіотерапевтичні процедури, які покращують стан усіх систем організму.

Слід відзначити і правильне харчування, яке пропонують ресторани у Трускавці, які знають як задовольнити гастрономічні смаки гостей під час лікування. На їх вибір пропонується багато цікавих страв з місцевої, української та європейської кухні, тому обрати смачне та корисне зовсім неважко.

Щороку у Трускавці вдосконалюється інфраструктура та створюються новітні оздоровчі програми, які підходять для молоді, людей похилого віку та з особливими потребами.